Konzultáció

Mi történik egy ájurvédikus életmód konzultáción?

A  testtípusod és az esetleges kibillenések beazonosításával kezdjük a konzultációt, ehhez beszélgetünk a jelenlegi körülményeidről, esetleges tüneteidről, megoldandó feladatokról, majd javaslatot teszek a Számodra ideális étrend és életmód kialakítására, ha szükséges masszázsra, testmozgásra és egyéb terápiás eljárásokra, hogy Te visszabillenj a számodra ideális testi és lelki állapotodba.

Elsősorban -, de nem kizárólag – az ájurvéda szemléletmódját használom, melyek a dóshák szerint ajánlott étrend, a megfelelő napirend és ászana gyakorlás, a helyes gondolkodás, gyógynövények, színek és kristályok, meditáció, mind segítenek bennünket harmóniába kerülni önmagunkkal és fejlődni a saját utunkon. A tanácsok segítségével, illetve az ájurveda ősi bölcsességét felhasználva jobban megismerhetjük önmagunkat és ez a konzultáció fő célja.

A konzultáció során és azt követően tanácsokat adok Neked, ha úgy tetszik mutatok egy lehetséges utat egy harmonikusabb élet felé, de az úton majd Neked kell elindulni! Vagyis kérlek akkor jelentkezz, ha az esetleges problémák megoldásához, vagy az egészséged érdekében, ha szükséges akár változtatni is kész vagy a szokásaidon, néha talán a komfort zónádból is ki tudsz lépni.

Ezt a fajta konzultációt azoknak ajánlom, akik már valamennyire tájékozottak az egészséges életmóddal kapcsolatban. Ha most tervezel életmódot váltani, akkor számodra az “Ájurvéda mentor programom” lesz a kedvezőbb (de menet közben is dönthetsz úgy, hogy ezt választod).

Ha bármilyen fizikai, vagy mentális betegségben szenvedsz, akkor a problémád megoldása érdekében tapasztalt orvosi segítséget javaslok Neked, ilyen kérdésekkel is kereshetsz!

A konzultációval nem az a cél, hogy én készítsem el Számodra a legideálisabb étrendet, hanem, hogy Te megismerd önmagad és megtanuld, hogy mi a jó Neked!

Ez a konzultáció egyfajta útbaigazítás, ami segíthet elérni önmagunk legjobb változatát.

breakfast, dessert, yogurt

Az ájurvédikus konzultáció tartalma:

 

Online és személyesen is van lehetőséged konzultálni!

Amennyiben az online konzultációt választod, videó beszélgetésre számíts, mert szükséges, hogy lássalak a pontosabb dosha típus beazonosításhoz!

A konzultáció során kérlek majd, hogy jegyzetelj, de a legfontosabb információkat röviden, email-ben is elküldöm majd Neked. 

Konzultáció időtartama: 60 perc
Ára: 20.000 Ft

Tapasztalataim szerint a legtöbben szeretik többször átbeszélni, hogy hol tartanak. Ez egy fajta mentorálas, amikor átnézzük, hogy hol tartasz és milyen módosításokra, újításokra, változtatásokra van szükség.

Éppen ezért az első konzultációt követően minden további konzultáció Számodra már csak 15.000Ft-ba fog kerülni.

Keress bizalommal! 
       Namaste,